عملت تحليل طلع عندى بروسيلا عرفت ان كورس العلاج التقليدى هو Doxycyclin مع حقن Streptomycin او مع Rifampicin اسابيع6. شفت الفديو ده لدكتور بيطرى اصيب بيها وقال زيسروماكس لمدة 10 ايام فما رايكم؟

icon 8 يونيو 2014
عملت تحليل طلع عندى بروسيلا عرفت ان كورس العلاج التقليدى هو Doxycyclin مع حقن Streptomycin او مع Rifampicin اسابيع6. شفت الفديو ده لدكتور بيطرى اصيب بيها وقال زيسروماكس لمدة 10 ايام فما رايكم؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
ستربتومايسين لمدة 14 يوم مع دوكسى سيكلين عن طريق الفم مرتين يوميا لمدة 45 يوم. جنتامايسين لمدة 7 ايام في حالة اصابة الاعصاب يمكن أخذ العلاج الثلاثي وهو (دوكسيسيكلين + ريفامبسين + كوتريموكسازول)