هل البسكويت والشيبس ممنوعة لمرضى انيميا الفول وما المسموح منها ?

icon 12 يناير 2016
هل البسكويت والشيبس ممنوعة لمرضى انيميا الفول وما المسموح منها ?

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي عبدالرحيم الابراهيم
طب الاسرة
الاطعمه الممنوعة لمرضي انيميا الفول البقوليات مثل الفول والفول الاخضر والعدس والفاصوليا والبازلاء والمكسرات وبعض انواع المضادات الحيوية البسكويت الخالي من المكسرات والشبس غير ممنوع

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عايز اعرف ابنى يأكل اية ومايكلش اية بكل الانواع لو سمحتو حتي الحلويات البيتي

icon 5 مايو 2023