ابنى عندة سنوات وبيشتكى من الم فى ركبتية عند المشى او النوم عملتله تحل

icon 4 يونيو 2014
ابنى عندة 10سنوات وبيشتكى من الم فى ركبتية عند المشى او النوم عملتله تحليل للميكروب السبحى وطلع عندة ميكروب سبحى نسبته موجب 200 و سرعة ترسيب والدكتور رفض اعطائة بنسلين وطلب عمل تحليل كل 3 شهور وبقاله سنه الان ونسبة الميكروب موجب 200 فى كل التحاليل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
ينصح استشارة اخصائي روماتيزم ومفاصل , بناء على التحليل والفحص السريري يتم اتخاذ القرار بالنسبة لاخذ العلاج