احتاج دكتور صدر علشان يشوف الاشعة دى ويقدر بيقولي ايه اللي فيها

icon 20 أغسطس 2020
احس بعدم اتزان والم بالصدر والم بفقرات القفص الصدرى والم بالعضلات والمفاصل

الملفات المرفقة:

192e57dc-74cb-496f-af3a-7e3b11cc085c 37fe2730-7187-4d09-93b1-74d90871c347

إجابات الأطباء على السؤال

البروفيسور فريح عوده ابوحسان
جراحة العظام والمفاصل
بشكل عام هذه الاعراض تدل على عدم اللياقة البدنية وننصح بممارسة الرياضة اليومية وازا كان بالامكان ممارسة رياضة السباحة فهذه الالام هي مصدرها العضلات بشكل عام وسوف تتحسن بعد عمل اللياقة البدنية وممارسة الرياضة
الدكتور احمد محمد سمير عبد السلام
جراحة العظام والمفاصل
الواضح ان الاشعه طبيعيه ولكن وجود الالام العامه والمفصليه ممكن تكون دلاله علي الانيميا او نقص فيتامين د وهما من الاسباب الشائعه فيجب ع مل تحاليل صوره دم كامله وتحليل فيتامين د ومراجعه العياده