اعانى من الام شديدة بالفخذ الايمن خاصة وانا نايمة من شهر وفى الاصل عند

icon 20 أكتوبر 2015
اعانى من الام شديدة بالفخذ الايمن خاصة وانا نايمة من 4 شهر وفى الاصل عندى انزلاق اسفل الظهر مستقر لا يتطلب جراحة بس نفسى ارتاح من الوجع وايه السبب والعلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور دانيا الطوخي
الطب الطبيعى
للانزلاق عليك بتكميد الثلج على الظهر و اخذ فيتامين ب لألم الفخذ و المحافظة على تمارين للظهر