اعاني من الميكروب السبحي ونتيجه التحليل مره قبل البنسلين CRP ASLOسرعه

icon 1 مايو 2015
اعاني من الميكروب السبحي ونتيجه التحليل مره قبل البنسلين CRP8.34 ASLO389سرعه ترسيب 4970والتحليل التاني 7.7/236/21/50واخر تحليل 6.8/291/31/65ومازلت اعاني من الام العظام ما الحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عثمان المهدى
الروماتيزم والمفاصل
العمر مهم جداً لتحديد خطوات العلاج هذا اولا ثم المدة الفاصلة بين كل جرعة واخري هل شهريا ام كل أسبوعين وهل تم اجراء فحوصات اخري وصور للأشعة خصوصا الصدر والموجات للقلب بجانب هل تؤخذ مسكنات للألم ام لا.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا عندي 19سنه اعاني من الم باللوز والارجل شيديد وصديد بالبطن بسبب اللوز باخد بنسلين واديلي فتره وقفته واخدت حقنه من اسبوع بعدها حدث لي هبوط والم شديد بالرجل والم بالبطن ورائحه من الفم بسبب وجع الزور كانت نسبه الميكروب من سنه 260 والي الان لم اعمل تحاليل تاني عايز اعرف لو عملت تحليل مكروب سبحي يظهر لي اذا كان عندي روماتيزم بالقلب وكام نسبته

icon 2 سبتمبر 2022