الرد لا يظهر انا باليوم ال من ترجيع اجنه يوم مجمدة وحملت في الم فى بعظ

icon 23 أغسطس 2017
الرد لا يظهر ؟! انا باليوم ال10 من ترجيع اجنه يوم5 مجمدة وحملت في الم فى بعظم الكفين والقدمين احس بسخونه بهم ويوجد وخم شديد وارق بالنوم وحرارتي 37.5 مش بتزيد عن كده ماسببه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
عليك مراجعة طبيبك طبيب النساء للفحص السريري وتقيم وضعك واذا تحتاجين تخصص اخر