الم شديد في البطن الجهة اليمين والم في الضهر نفس المكان والم في الكتف الايمن والم خلف الازن اليمين الالم قوي ربع ساعة وربع ساعه مفيش الم وبعدين يرجع تاني الالم يفض ساعات تعبت

icon 23 سبتمبر 2015
الم شديد في البطن الجهة اليمين والم في الضهر نفس المكان والم في الكتف الايمن والم خلف الازن اليمين الالم قوي ربع ساعة وربع ساعه مفيش الم وبعدين يرجع تاني الالم يفض ساعات تعبت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة عبد الحميد سيد عيسى
جراحة العظام والمفاصل
يجب فحصك من قبل طبيب جراحة عامة