المرض تاكل فى مفصل الركبه الامراض المزمنه فيرس cكامن ضغط عالى اكتاب ال

icon 25 أكتوبر 2013
المرض/تـاكل فى مفصل الركبه الامراض المزمنه/ فيرس cكامن- ضغط عالى - اكتاب السن/73 سته الوزن/ 140 ك هل ممكن اعمل عملبه تغيير مفصل ودرجه النجاح وفى مشكله فى التخديرعشان السن او الفبرس والعلاج الطبيعى يعد العمليه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
ليس لديك ما يمنع من العملية ,من الضروري تهيئة عضلات الفخذين وزيادة زاوية الحركة , والاستمرار بالعلاج الطبيعي مباشرة بعد العملية , نسبة النجاح عالية مع ضرورة ضبط السكري والضغط ان وجدا