المشكله تخص والدتى عندها خشونه عاليه فى الركبه ولما بتمشى بتحصل قصعه ج

icon 18 أغسطس 2017
السلام عليكم المشكله تخص والدتى عندها خشونه عاليه فى الركبه ولما بتمشى بتحصل قصعه جامده وتصلب شديد جدا فى عضله السمانه من العروق لدرجه انها اثرت على مشيتها هى جربت جميع المراه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
الخشونة العالية او المتقدمة تستدعي تبديل مفصل , ينصح مراجعة مركز علاج طبيعي والعمل على تقوية عضلات الفخذين لمنع ما تسميه القصعة في المشي