انا اعانى من الم شديد فى كعب رجلى كان اول الم فى الكعب الوقتى بقى فى رجلى كلها وحللت طلع عندى صديد واملاح كالسيوم وفى الم شديدفى رجلى مش عارفة امشى ولا اقعد لان فى حرقان شديد

icon 11 أغسطس 2015
انا اعانى من الم شديد فى كعب رجلى كان اول الم فى الكعب الوقتى بقى فى رجلى كلها وحللت طلع عندى صديد واملاح كالسيوم وفى الم شديدفى رجلى مش عارفة امشى ولا اقعد لان فى حرقان شديد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور بدر عثمان حسن خمرة
الطب الطبيعى
أهم شيء عمل صورة أشعة لكعب القدم المتألم وبعد ذلك اعرضيها لأخصائي عظام للاستشارة الطبية.