انا انسانه عصبيه جداااا ودايما بحس انى مرهقه من اقل مجهود وماليش نفس اعمادل اى حاجه وبتعب من اقل مجهود

icon 22 أكتوبر 2018
انا انسانه عصبيه جداااا ودايما بحس انى مرهقه من اقل مجهود وماليش نفس اعمادل اى حاجه وبتعب من اقل مجهود

إجابات الأطباء على السؤال

يجب قياس ضغط الدم ومستوى السكر في الدم و عمل فحص الدم وفيتامين b12 و d3 وهرمون الغدة الدرقية والتأكد من سلامة الفحوصات

د. محمد بني صالح
طب عام

يجب قياس ضغط الدم ومستوى السكر في الدم و عمل فحص الدم وفيتامين b12 و d3 وهرمون الغدة الدرقية والتأكد من سلامة الفحوصات