انا بعان في الم شديد في رجلي الشمال لدرجة ان لما بمشي رجلي بتوجعني جدا وبقف مش بقدر اكل الوجع عند نصف الرجل لحد اخر الرجل وحتي لو مش مشيت سعات بتوجعني جدا وكأنها نغزة لدرجة بحس ان رجلي مشلوله ورجعلي علطول ساقع في الشتاء حتي لو لبست شراب بردوه بتفضل زي ماهي وبتكون لونها ازرق ولما بتوتر وبخاف من اي حاجه رجلي بتترعش جدا مش بقدر اتحكم فيها

icon 20 أبريل 2012
انا بعان في الم شديد في رجلي الشمال لدرجة ان لما بمشي رجلي بتوجعني جدا وبقف مش بقدر اكل الوجع عند نصف الرجل لحد اخر الرجل وحتي لو مش مشيت سعات بتوجعني جدا وكأنها نغزة لدرجة بحس ان رجلي مشلوله ورجعلي علطول ساقع في الشتاء حتي لو لبست شراب بردوه بتفضل زي ماهي وبتكون لونها ازرق ولما بتوتر وبخاف من اي حاجه رجلي بتترعش جدا مش بقدر اتحكم فيها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
ينصح لك مراجعة جراح اعصاب من اجل الفحص السريري وتحديد سبب الالم هل هو نتيجة لانزلاقات غضروفية او قلة تروية دموية للطرف السفلي او رأس الفخذ, قد تحتاجين لصورة رنين مغناطيسي يحددها الجراح

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا رجلي بتوجعني بطريقه غريبه انا مش بقدر امشي صح عليها خالص وكذا حد يعلق ع مشيتي ساعات بمشي بسرعه جامد او امشي ببطأ اوووي وانا اصلا مش بكون شايفه اني بمشي غلط بس اكتر من حد علق انا ممكن عادي أقف عليها ساعتين عادي جدا بس لما اتعدل من الوقفه رجلي توجعني وأيام السقعه العظم بتاع رجلي بيوجعني او لما بكون متحمسه او متوتره رجلي بترتعش او ساعات بترتعش لوحدها من غير مااكون متوتره او متحمسه انا عندي حمى البحر المتوسط بس لما وديت التحليل لحد تاني قالي انت حامله المرض زي اي حد بس مش عندك

icon 3 ديسمبر 2021