انا عانيت من تمزق في الاربطة الكاحل من الدرجة التالتة من شهور وجبست رج

icon 8 مارس 2016
السلام عليكم انا عانيت من تمزق في الأربطة الكاحل من الدرجة التالتة من 6شهور وجبست رجلي لمدة ٢١ يوم بعد مفكيت الجبس الدكتور متصححليش بعلاج طبيعي ودلوقتي بتتعبني ومش مرنة زي زمان

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
من الضروري عمل جلسات علاج طبيعي لتقوية عضلات الكاحل ومنع تكرار الاصابة بسبب ضعف الثبات