انا عندى التهاب فى الركبه وسائل حاول الركبه وبيسبب الام كبير وعملت تحليل سرعه الترسيب فى الساعه التانيه كان 85 وفى الساعه الاولة 45دامعنها ايه

icon 28 مارس 2018
انا عندى التهاب فى الركبه وسائل حاول الركبه وبيسبب الام كبير وعملت تحليل سرعه الترسيب فى الساعه التانيه كان 85 وفى الساعه الاولة 45دامعنها ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
عليك مراجعة طبيب روماتيزم للفحص واجراء اللازم لان الالتهاب انواع وارتفاع الترسيب له اسباب منها امراض الروماتيزم وامراض اخرى