انا عندى عضمة زائدة عند مفصل الفخذ بتتسبب فى ألم جامد لما بتقف بحس انهادخلت مابين المفصل نفسه وبحس بيهالمابترجع فى طريقة للعلاج غير الجراحة واسلم مسكن استخدمه لتخفيف الالم

icon 1 يونيو 2019
انا عندى عضمة زائدة عند مفصل الفخذ بتتسبب فى ألم جامد لما بتقف بحس انهادخلت مابين المفصل نفسه وبحس بيهالمابترجع فى طريقة للعلاج غير الجراحة واسلم مسكن استخدمه لتخفيف الالم

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد زكي عبد الهادي
جراحة العظام والمفاصل
لابد من مناظرة الاشعة و تخفيض الوزن