انا عندي وجالي وجع مفاجئ وشديد جدا ف ظهري وبعدين بقي ف رجلي الشمال هل

icon 27 مارس 2015
انا شاب عندي 25 سنه وجالي وجع مفاجئ وشديد جدا ف ظهري وبعدين بقي ف رجلي الشمال،هل ممكن ده يكون برد؟ولو كده ايه الحل، انا بقالي 6 ايام وجع شديد جدا ومش عارف اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
الالم في الظهر والممتد للفخذ قد يكون نتيجة التهاب عرق النسا , ينصح مراجعة مركز علاج طبيعي