انا كنت اعاني من تقوس في الساقين الطفولة والان سني اصبح في ولسة زي ما

icon 11 مارس 2016
السلام عليكم انا كنت اعاني من تقوس في الساقين منذ الطفولة والان سني اصبح في 16 عام ولسة زي ما هاي مقوسة وذهبت الى الطبيب واخدت ادوية وقالي قدامك 6 شهور قالي تعالى بعدين شهرين عشان يشوف اتعدلت شوية ولا لا ولسة زي ما هي ايه الحل اانا خايف جدا من العملية وده تاريخ ميلادي 2000/3/31 ارجوك يا دكتور ساعدني شو الحل هل ممكن تتعدل لو استمريت على العلاج حتى لو اكتر من 6 شهور . وشكر للموقع اللي بيساعد المرضي اللهم اشفي كل مريض.

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي علاج طبيعي هيثم حسن سيد محمود
أخصائي علاج طبيعي
اخي لا تخف من العملية ولكن ان لم يزول التقوس فلابد منها لسبب بسيط انه عند سن ال٣٠ اذا كان هناك تقوس فستعاني من خشونة مبكرة