انا لاعب كمال اجسام واستخدمت حارق دهون اسمه ليبو مع دايت شبه قوي للتخل

icon 19 مايو 2016
انا لاعب كمال أجسام واستخدمت حارق دهون اسمه ليبو 6 مع دايت شبه قوي للتخلص من الدهون وفيه فتره خلال أسبوعين فاجاتني حاله هرش وحكه بالجسد شديده واحمرار خفيف أريد النصيحه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
عليك مراجعة اخصائي كلى ومسالك بولية وعمل تحليل وظائف الكلى والكبد