أول ما أنزل من البيت و أبدأ أمشى مبكملش ٥ دقايق مشى و الاقى رجل من تحت فى باطن القدم فيها سخونية و ألم رهيب ده ايه ده و ايه علاجه مبقدرش امشى من الألم برفع رجلى عن الأرض

icon 7 يناير 2019
أول ما أنزل من البيت و أبدأ أمشى مبكملش ٥ دقايق مشى و الاقى رجل من تحت فى باطن القدم فيها سخونية و ألم رهيب ده ايه ده و ايه علاجه مبقدرش امشى من الألم برفع رجلى عن الأرض

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نوران ابراهيم عمارة
طب عام
برجاء مراجعة اختصاصي روماتيزم لعمل أشعة على الظهر و المناظرة الطبية وأخذ تاريخ مرضي كافي. امنياتي لك بالشفاء