بعد عملية منظار الركبة قطع ف الغضروف الهلالي

icon 11 أبريل 2022
بعد العملية باسبوع في ورم ف الركبة كلها والتورم وواضح جدا ايه الأسباب وايه العلاج والتحميل ع رجلي أمتي في وجود التورم ده

الملفات المرفقة:

IMG-20220411-WA0012

إجابات الأطباء على السؤال

د. وجدي اللداوي
أخصائي علاج طبيعي
التورم طبيعي جدا بسبب تراكم السوائل وسيخف تدريجيا بعد اسبوعين من العمليه مع العلاج الطبيعي ممكن وضع ثلج ليخف التورم لا داعي للقلك من التورم ابدا

تعليقات الزائرين

زائر زائر

القطعة اللحمية على باب المهبل غير متصلة بالحواف هل هذا طبيعي

icon 12 أبريل 2022
زائر زائر

تورم الركبة بعد اسبوع من عملية الغضروف الهلالي بالمنظار

icon 1 سبتمبر 2022
زائر زائر

هو المفروض الرشح اللي ف الركبه بعد عمليه المنظار بيخف بعد كام يوم لاني ٢٢يوم النهارده ولسه في ورم واضح ف الركبه

icon 28 يونيو 2023
ابو ضياء العشاوي ابو ضياء العشاوي

عملت عملية ترقيع ف الركبه بسب قرحة في غضروف الركبه ومر ع العمليه 3 شهور من العمليه ولا زال الرشح موجود في الركبه ومش عارف اعمل ايه

icon 16 أكتوبر 2023