بنتي سنين اتكسرت عظمه الفخد ولبست بنطلون جبس هي فكته بد يوم وابتدت تمش

icon 5 أكتوبر 2016
بنتي 3 سنين اتكسرت عظمه الفخد ولبست بنطلون جبس هي فكته بد 70 يوم وابتدت تمشي بس شايفه ان الرجل المكسوره بقت اقصر من السليمه ده حيسببلها عرج في المشي وحتفضل كده ولا حترجع تاني

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ياسر العمري
جراحة العظام والمفاصل
لا تقلقي، في الغالب تتحسن ولكن ذلك بحاجة لبعض الوقت، فمن المعروف أنه أثناء التئام كسور الفخذ عند الأطفال في بعض الأحيان من سرعة النمو قد يزيد الطول، تابعيها مع الطبيب الذي عالجها وإن شاء الله سوف تتحسن