تعانى من الام فى الورك الأيمن والايسر مع الم خفيف فى المفاصل فى الأرجل عملت أشعة رنين مغناطيسىmild disc atL4_5 andL5_s1as described above ما هو التشخيص والعلاج والتمارين

icon 17 مايو 2017
تعانى من الام فى الورك الأيمن والايسر مع الم خفيف فى المفاصل فى الأرجل عملت أشعة رنين مغناطيسىmild disc atL4_5 andL5_s1as described above ما هو التشخيص والعلاج والتمارين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
الفحص السريري وتاريخ المرض مهم ممكن يكون التهاب مفاصل مصاحب لمشاكل الغضاريف لذا عليك مراجعة طبيب روماتيزم لاجراء اللازم