تعرضت لكسر في الشظية كم يحتاج حتي افك الجبس وكم مدة الالتئام

icon 13 فبراير 2017
تعرضت لكسر في الشظية كم يحتاج حتي افك الجبس وكم مدة الالتئام عمري 29

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عيسى راجح التلاوي
جراحة العظام والمفاصل
عادة من 6 الى 12 اسبوع حسب طبيعة الكسر

تعليقات الزائرين

عمرو العمده عمرو العمده

دكتور انا عندي شرخ في أواخر عظمه السلامي الوسطي واول السلامي الاخير طوب الشرخ ٤ سنتي وانا دلوقتي بقالي في الجبس ٢٧يوم هل من الممكن ان افك الجبس بعد ٣٠ يوم وممكن مقدرش احمل عليها بعد الجبس ومستوى التغذيه جيد جدا وكنت اشعر بألم في اليوم العاشر الي اليوم ال١٥ ومن بعد هذا اليوم لا اشعر بألم في الجبس هل هذا دليل على التئام العظم وممكن افكها على ٣٠ يوم

icon 25 فبراير 2024