ذهبت أمي60 عام لإجراء أشعة بالصبغة..شعرت بألم وتورم في يدها واضطرت ممرضة لنقل الحقنة لليد الأخرى...وبعد انتهاء الأشعة..لا يزال الورم مستمر ومتضخم بكامل الكف والأصابع

icon 30 يناير 2019
ذهبت أمي60 عام لإجراء أشعة بالصبغة..شعرت بألم وتورم في يدها واضطرت ممرضة لنقل الحقنة لليد الأخرى...وبعد انتهاء الأشعة..لا يزال الورم مستمر ومتضخم بكامل الكف والأصابع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد محمد محمود حسب الله
طب عام
احيانا تسبب الكانيولا نزيف تحت الجلد لو الوريد اتخرم منها بس دا ورم لونه ازرق ومش مؤلم بباخد من يومين لخمسة وبيختفي مش ببحتاج غير مايه دافيه، اما لو الجد لونه احمر وملتهب وسخن دا اعراض تسرب صبغة تحت الجلد وهنا لازم دكتور جراحة يشوف الحالة