رجلي اتكسرت وكشفت وجبستها لمدة يوم ومن بعدها بسمع صوت طقطقة وانا نازل

icon 30 يوليو 2018
رجلي اتكسرت من حوالي سنة وكشفت وجبستها لمدة 30 يوم ومن بعدها بسمع صوت طقطقة وانا نازل علي السلم من رجلي المكسورة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
مراجعة أخصائي جراحة عظام وإعادة صورة الاشعة للتأكد من الالتئام

تعليقات الزائرين

somaya yousuf somaya yousuf

عندي فطر بالركبه وتم تجبيرها لمده ٣ اسابيع وبعد فتح الجبس قال الطبيب ما امشي عليها لمده ٣ اسابيع اخرى فقط تمارين لكني اسمع صوت طقطقه والم بالركبه مع التمرين هل هذا طبيعي

icon 13 أكتوبر 2022
Ahmed Hahaha Ahmed Hahaha

السلام عليكم انا عامل عملية كسر في الرجل اليمين ومركب جهاز الكسر في القصبة الرجل وفي الكاحل وفي مشط الرجل 4صوابع مكسورين ودلوقتي بسمع صوت الطقطقه بيجي من القصبة ممكن مرتين ثلاثة في اليوم يحصل الطقطقه هذه ممكن أعرف هل خطر الطقطقة هذه

icon 26 يونيو 2023