سبب نغزات اسفل القدم

icon 13 مايو 2015
سبب نغزات اسفل القدم

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي علاج طبيعي مصطفي محمود مركز اركان
علاج طبيعي
يحتمل أن يكون هناك زياده فى نسبة الأملاح أو إذا كان الألم يقتصر فقط على المنطقه الخلفيه من القدم منطقة الكعب فيحتمل أن تكون شوكة الكعب وهى بروز عظمى صغير فى الكعب

تعليقات الزائرين

مصطفي جابر مصطفي جابر

من امبارح وانا جاي لي نغزه كده او كهرباء في اسفل القدم وصوابعي رجلي يعني وقت تحس بها في يدي وبتروح وممكن كتفي وبتروح لكن اللي في رجلي مش عايزه تروح ما انا مش فاهم بقى ده بسبب ايه اتمنى ان احد يفيدني شكرا

icon 5 أغسطس 2022
زائر زائر

عندي وخز أسفل القدم اليسري فقط وفيه ألم مع العلم ان القدم بها التواء بسيط منذ الصغر

icon 10 أكتوبر 2022