سنى خمسة وثلاثون معصم ايدى اليمين دائما فية تعب شديد بس مش فى العظم وا

icon 19 سبتمبر 2015
السلام عليكم سنى خمسة وثلاثون عام معصم ايدى اليمين دائماً فية تعب شديد بس مش فى العظم وأحيانا فى ايدى اليسرى كمان مع العلم أنى لسة ولادة من خمسه اشهر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد اسامة عبدالغنى صقر
جراحة العظام والمفاصل
يجب الفحص السريري الدقيق بواسطة متخصص فى جراحة العظام وعمل الإشاعات اللازمة اذا لزم الأمر لتحديد السبب و العلاج المناسب. تحياتي و تمنياتي بالشفاء العاجل. واسعدنى تواصلكم