عملت حادثه واصبت بكسر فى الفقره العلويه عند الرقبه من العمود الفقرى وارتدى رقبه لتثبت الفقره وعدم الحركه.. هل ممكن اتحرك طبيعى بعد قد ايه.. وايه مدى الخطوره والعلاج

icon 4 نوفمبر 2018
عملت حادثه واصبت بكسر فى الفقره العلويه عند الرقبه من العمود الفقرى وارتدى رقبه لتثبت الفقره وعدم الحركه.. هل ممكن اتحرك طبيعى بعد قد ايه.. وايه مدى الخطوره والعلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
 حسب مكان وشدة  الكسر وقد تحتاجين لفترة بين شهرين و6 شهر ’ سلامات