عملت عمليه الزايده الدوديه واخدت بنج نصفى وبعدها باسبوعين بدأت اشعر بالم فى ظهري بيخف ومع أول مجهود ولو بسيط بيرجع الالم والى الان مع العلم انى عملاها من 7 شهور فهل من تأثير البنج

icon 25 مارس 2017
عملت عمليه الزايده الدوديه واخدت بنج نصفى وبعدها باسبوعين بدأت اشعر بالم فى ظهري بيخف ومع أول مجهود ولو بسيط بيرجع الالم والى الان مع العلم انى عملاها من 7 شهور فهل من تأثير البنج

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد سامي
جراحة العظام والمفاصل
ابرة البنج النصفي بتدخل عبر الجلد ثم العضلات ثم الفقرة لتصل للسائل النخاعي في النهاية بالضرورة بيحصل اختراق من الابرة لكل الانسجة المذكورة لكن الطبيعي ان ألم الظهر ايللي بيحصل نتيجة حقن ابرة البنج النصفي ينتهي في حدود 10 - 15 يوم استمرار الألم معناه ان في سبب تاني برجاء زيارة الطبيب لتحديده