عندى الم شديد فى مشط القدم والكعب مع الوقوف والمشى بيظهر الالم اول ماحط رجلى ع الارض الصبح وقبل النوم بحس بسخونه جامده مع العلم ان عندى غضروف بين الفقره 4 و 5

icon 7 يوليو 2015
عندى الم شديد فى مشط القدم والكعب مع الوقوف والمشى بيظهر الالم اول ماحط رجلى ع الارض الصبح وقبل النوم بحس بسخونه جامده مع العلم ان عندى غضروف بين الفقره 4 و 5

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ماجد مراد
جراحة العظام والمفاصل
التهاب باوتار الكعب. يجب عمل تمارين الكعب والمشط وتكرر كل نصف ساعه