عندي الم في الجانب الأيسر للركبه لليسرى الم شديد وعملت سكانير ومفيش حاجه بفضل الله... اعمل ايه وأقدر افهم من ايه الألم ده وخصوصا مش عارف انام دلوقتي من الألم ده

icon 3 أكتوبر 2015
عندي الم في الجانب الأيسر للركبه لليسرى الم شديد وعملت سكانير ومفيش حاجه بفضل الله... اعمل ايه وأقدر افهم من ايه الألم ده وخصوصا مش عارف انام دلوقتي من الألم ده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور دانيا الطوخي
الطب الطبيعى
كمدال كبة بمناديل و ثلج ١٥ دقيقة مرتين في اليوم و راجع طبيب كيروبراكتك ليفحص ميكانيكية الحوض و القدم