عندي الم في الركبه اليمين ورحت لل وعملت اشعه وقلي مفيش اي حاجه وكتابلي

icon 29 نوفمبر 2016
عندي الم في الركبه اليمين ورحت للدكتور وعملت اشعه وقلي مفيش اي حاجه وكتابلي علي اولفن (ديكلوفيناك ) امبول استخدمت الحقن بس الركبه لسه فيها الم شديد ممكن اعرف ايه السبب

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية علاج طبيعي ايمان عمرو
أخصائي علاج طبيعي
انصحك بعمل رنين مغناطيسي للتأكد من سلامة الاربطة والغضاريف .. واذا كانت الصورة سليمة عليك البدء بجلسات علاج طبيعي لتقوية العضلات اما في حالة وجود احتكاك بالمفصل عليك بالابر الزيتية لتعويض السائل المفصلي وذلك بعد عمل جلسات تقوية العضلات