عندي مشكلة وهي اني مبقدرش اخد نفسي طول الوقت وبخدو بصعوبة جدا من صغريومبعرفش انام علي ظهري وكنت باخد حقن بنسلين تقريبا لتحنب الحما الروماتزمية بس انا بقالي فطرة مابخدهاش من 4 سنين كدا ودائما اشعر بتعب وفرهدة من اقل مجهود

icon 5 أكتوبر 2014
عندي مشكلة وهي اني مبقدرش اخد نفسي طول الوقت وبخدو بصعوبة جدا من صغريومبعرفش انام علي ظهري وكنت باخد حقن بنسلين تقريبا لتحنب الحما الروماتزمية بس انا بقالي فطرة مابخدهاش من 4 سنين كدا ودائما اشعر بتعب وفرهدة من اقل مجهود

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
من الضروري عمل صورة اشعة للصدر وعمل فحص وظائف الغدة الدرقية وفيتامين د ومراجعة اخصائي صدرية