عندي وجع في فخدي او بالاصح عظمه الفخد وم ت السبب راجعت الطبيب قالي ممك

icon 5 أبريل 2015
عندي وجع في فخدي أو بالاصح عظمه الفخد وماعرفت السبب راجعت الطبيب قالي ممكن نقص في الفيتامين د واستعمال حبوب دي فتامين بس ماتحسن ممكن يكون في أسباب ثانيه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
ينصح عمل صورة اشعة للحوض للتاكد من سلامة راس الفخذ ومراجعة مركز علاج طبيعي , قد يكون التهاب محفظة الفخذ , التهاب اوتار...