كان عندي قطع بسيط في الغضروف الركبة وتعالجت ولكان بواجه صعوبة في النزول علي الركبة بشكل كامل والدكتور كاتبلي علي دواء اسمه موف فري هل هو كافي ام يوجد كمان علاج طبيعي للركبة؟

icon 8 ديسمبر 2015
كان عندي قطع بسيط في الغضروف الركبة وتعالجت ولكان بواجه صعوبة في النزول علي الركبة بشكل كامل والدكتور كاتبلي علي دواء اسمه موف فري هل هو كافي ام يوجد كمان علاج طبيعي للركبة؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عدنان جاسم محمد العزاوي
الروماتيزم والمفاصل
العلاج الطبيعي اهم من الدواء.تمارين العضله الرباعيه.