كنت بجرى فى يوم فجالى وجع فى الرجل اليمنى فى العظمة اللى وراء الركبة واخذت حقن ودهان وحبوب وريحت شهر فجريت تانى جرى خفيف مازال الوجع مستمر وانا مريح من 3 شهور ولسة الوجع مستمر

icon 11 مايو 2015
كنت بجرى فى يوم فجالى وجع فى الرجل اليمنى فى العظمة اللى وراء الركبة واخذت حقن ودهان وحبوب وريحت شهر فجريت تانى جرى خفيف مازال الوجع مستمر وانا مريح من 3 شهور ولسة الوجع مستمر

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
تحتاج لعمل MRI لمعرفة السبب