كيفية تخلص الورم بعد عملية شرائح ومسامير فى مفصل الكاحل

icon 27 ديسمبر 2015
كيفية تخلص الورم بعد عملية شرائح ومسامير فى مفصل الكاحل

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي علاج طبيعي ضياء الاسود
أخصائي علاج طبيعي
علاج طبيعي فيه تمرين وامواج فوق الصوت وتدليك وحرارة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

اجريت جراحة على مستوى اليد ركبت لي شراءح لكن يدي منتفخة مند 3 ايام بعد الجراحة

icon 26 فبراير 2022
Yousry Refaat Yousry Refaat

لو سمحت عملت عمليه ازاله شرايح ومسامير من الساق من شهر 5 ايه الوقت المناسب للتحرك والمشي ويوجد هرش مكان العمليه ليزداد ليلا ده سببه ايه

icon 20 سبتمبر 2022
زائر زائر

ابي مركب شرائح في رجله وركبة ويده أيضا وهو دلوقتي يشعر بآلام شديدة مع العلم انه مضي علي عملية الشرائح سنوات .

icon 3 نوفمبر 2022
Amr Ragab Amr Ragab

انا مركب شرائح ومسامير فى الحوض من شهر فبراير المشكلة أنى بدء يظهر في تورم فى الساق والقدم ياترى ده من ايه

icon 23 يونيو 2023
صفاء الناده صفاء الناده

جدتي كبيرة في سنة أجرت عملية في قدميها اليسر بعد الكسر مدة شهرين ورجلها ينفخ يوم بعد يوم هل هدا طبعي ام تجد مشكيلة لديها؟؟

icon 11 أكتوبر 2023