كيفيه العلاج من ادمان tramadol فقط اليوم اللي مش باخد فيه مش بعرف اعمل اي حاجه ده غير اني مش بنام نهائي والم شديد في رجلي وتشنجات ارجو الرد وارسال الدواء

icon 28 فبراير 2017
كيفيه العلاج من ادمان tramadol فقط اليوم اللي مش باخد فيه مش بعرف اعمل اي حاجه ده غير اني مش بنام نهائي والم شديد في رجلي وتشنجات ارجو الرد وارسال الدواء

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور صمويل فكري
معالج نفسي
يمكنك التواصل معي والاتصال بي للتعامل مع اعراض الانسحاب بعناية ومعرفة تاريخك المرضي وهل من احتياج للتواجد بمستشفى او مصحة او العلاج بالمنزل حسب الحالة، هناك حل وقد تم تجريبه على الكثيرين فلا تقلق!
طاقم الطبي
الإقلاع عنه بحاجه للاشراف الطبي والعلاج وانصحك مراجعة الطبيب النفساني