لقد ظهرت على مستوى البطن و الظهر و الفخذ الأيسر أورام متفاوتة الأحجام من 24مم إلى 3 مم فقمت بالكشف بالصدى فكتب الدكتور في نهاية التقرير حوصلةlipomes pariétaux simple أرجوكم سا

icon 19 يونيو 2018
لقد ظهرت على مستوى البطن و الظهر و الفخذ الأيسر أورام متفاوتة الأحجام من 24مم إلى 3 مم فقمت بالكشف بالصدى فكتب الدكتور في نهاية التقرير حوصلةlipomes pariétaux simple أرجوكم سا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسام جوده
جراحة العظام والمفاصل
كيس دهني غالبا مفيش منه مشكله