لو سمحت يا انا عملت رنين مغناطيسي علي فقرات الرقبة و كانت النتيجة كالآ

icon 23 يناير 2016
لو سمحت يادكتور انا عملت رنين مغناطيسي علي فقرات الرقبة و كانت النتيجة كالآتي cintral disk bulging6-7Mild

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عدنان جاسم محمد العزاوي
الروماتيزم والمفاصل
المهم الفحص السريري:وحود خدر ومناكقه وخاصتا الخنصر ونصف البنصر،وجود ضمور عضلي ،ضعف بالقوه،وجود دوار.قد يكون السبب انزلاق او سوفان