لو سمحت يا انا كنت بلعب كورة ورجلي ضغطت ع الكورة فحدث لي تقريبا تمزق ف

icon 4 فبراير 2013
السلام عليكم لو سمحت يادكتور انا كنت بلعب كورة ورجلي ضغطت ع الكورة فحدث لي تقريبا تمزق في الحوض من ناحية رجلي اليمين ايه العمل ...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
اذا كان التمزق بسيطا فالحل هو الراحة واستخدام كمادات باردة في اول ثلاثة ايام والعودة للرياضة بحذر واحماء تدريجي , في حال تمزق واضح او كلي قد تحتاج تداخل جراحي

تعليقات الزائرين

زائر زائر

السلام عليكم دكتور/ه حصلي صوت تمزق في الحوض بسبب فتح الرجل بطريقه كبيره وانا بلعب كوره ولعبت عليها تاني بعدها بفتره بسيطه وضغطت ع الكوره وحصل وجع وصوت برضو زي صوت شرخ او تمزق صوت مؤلم وبعدين لما جسمي يبرد بيبقا الوجع جامد ورحت عملت اشعه عاديه وصفلي الفنترين وقالي ريح وخدو ٣ مرات يوميا هل دا صح ولا اعمل اي الصح ؟

icon 21 أغسطس 2023