لوسمحت كنت عاوز اترجم الرنين واول حاجة كانت " خشونة فى الغضروف الانسي من الخلف " ودي تانى حاجة Bone marrow oedema of the posterior aspect of the medial femoral condyle

icon 16 سبتمبر 2018
لوسمحت كنت عاوز اترجم الرنين واول حاجة كانت " خشونة فى الغضروف الانسي من الخلف " ودي تانى حاجة Bone marrow oedema of the posterior aspect of the medial femoral condyle

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
وذمة في عظم الفخذ نتيجة رضة. تزول مع مرور الوقت.العمل على تقوية عضلات الفخذ