ما نتيجة هذه الصورة؟ Needle emg of both deltoid muscle showed no sopntenous activity bilaterally but large poyphasic mups of that of the right side.Ncs and f wave of right and lift median and ulnar and recording from apb and adm showed: Normal conduction velocity , latency, amplitude but delayed f response of right ulnar nerv"....Conclusion:Ncs study of the above mentioned nerves and muscles showed evidence of mild right C5-C7 proximal rediculopathy.

icon 27 يناير 2014
ما نتيجة هذه الصورة؟ Needle emg of both deltoid muscle showed no sopntenous activity bilaterally but large poyphasic mups of that of the right side.Ncs and f wave of right and lift median and ulnar and recording from apb and adm showed: Normal conduction velocity , latency, amplitude but delayed f response of right ulnar nerv"....Conclusion:Ncs study of the above mentioned nerves and muscles showed evidence of mild right C5-C7 proximal rediculopathy.

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
اعتلال في الجذور العصبية الخامس والسادس العنقيين من الجهة اليمنى وعصب المرفق من الجهة ايمنى , قد تحتاج صورة رنين مغناطيسي للعنق ومراجعة جراح اعصاب