ماالمعنى وأية نصائح Schmorl's nodes at multiple levels are seen Annular disc bulging is seen compressing thecal sac and narrowing both exit foramina.degenerative dehydrated disc at this level is seen Spinal canal lipomatosis is demonstrated

icon 7 مارس 2015
ماالمعنى وأية نصائح Schmorl's nodes at multiple levels are seen Annular disc bulging is seen compressing thecal sac and narrowing both exit foramina.degenerative dehydrated disc at this level is seen Spinal canal lipomatosis is demonstrated

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمار حسين عبد الجبوري
الروماتيزم والمفاصل
واضح أنك عامل رنين مغناطيسي ومعنا هذا الكلام أنك عندك عقد شمورل وهي لاشئ حاله أعتيادية تصيب الكثير من الناس نوع من أنواع التغيرات الخلقية التي لاتؤدي لشئ ولكن لديك أنزلاق مع تورم دهني مع الأنزلاق.