من فترة جاتلى اعراض غريبة جسمى خفيف جدا بحس انه عامل زى الريشا وكان الدم مابيجريش فيه وعدم اتزان وتشنج خلف الراس وعملت رنين على الرقبه سليم ممكن دى تكون نفسية

icon 26 أكتوبر 2018
من فترة جاتلى اعراض غريبة جسمى خفيف جدا بحس انه عامل زى الريشا وكان الدم مابيجريش فيه وعدم اتزان وتشنج خلف الراس وعملت رنين على الرقبه سليم ممكن دى تكون نفسية

إجابات الأطباء على السؤال

قد تكون  اضرابات في  الاذن  او  سيكوجسدية ’

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

قد تكون  اضرابات في  الاذن  او  سيكوجسدية ’

تعليقات الزائرين

زائر زائر

أعاني من حكة في فروة الرأس و تدلي الجفن و ألم في العين عملت رنين مغناطيسي طلع سليم

icon 15 سبتمبر 2021