من فضلك كنت عاوزة اسأل عن نبضات بتحصل فى جسمى وخصوصا عضلات الارجل ايه اسبابها . الموضوع قلقنى جدا واما بعمل سيرش ع النت بيقول انه مس وكلام من ده من فضلك ده ليه سبب طبى ولا

icon 5 فبراير 2016
من فضلك كنت عاوزة اسأل عن نبضات بتحصل فى جسمى وخصوصا عضلات الارجل ايه اسبابها . الموضوع قلقنى جدا واما بعمل سيرش ع النت بيقول انه مس وكلام من ده من فضلك ده ليه سبب طبى ولا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد اسامة عبدالغنى صقر
جراحة العظام والمفاصل
مرحبا بكم يجب الفحص السريري الدقيق بواسطة متخصص فى جراحة العظام وعمل الإشاعات و التحليلات اللازمة للتشخيص الصحيح لمعرفة السبب لتحديد طريقة العلاج المناسبه. تحياتي لكم و تمنياتي بالشفاء العاجل. واسعدنى تواصلكم.