وانا بلعب كوره قدم .. وقعت ورجلي الشمال حصلها التواء من عند الانكل وجالى تمزق فى الاربطه اول يوم الالم كان فى القدم .. بقالى تلات ايام الالم فوق القدم لحد الركبه

icon 13 يونيو 2015
وانا بلعب كوره قدم .. وقعت ورجلي الشمال حصلها التواء من عند الانكل وجالى تمزق فى الاربطه اول يوم الالم كان فى القدم .. بقالى تلات ايام الالم فوق القدم لحد الركبه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة عبد الحميد سيد عيسى
جراحة العظام والمفاصل
يجب إجراء أشعة والأفضل العلاج بالجبس