الم فالعينين و الراس مع حساسية للضوء و وميض دائم بشكل مخيف مع ضعف في البصر انا على هذه الحالة لمدة شهرين . نتائج اختبار الفونداي و كشف O.C.T يظهر الشبكية سليمة. ارجوا المساعد

icon 17 يوليو 2016
الم فالعينين و الراس مع حساسية للضوء و وميض دائم بشكل مخيف مع ضعف في البصر انا على هذه الحالة لمدة شهرين . نتائج اختبار الفونداي و كشف O.C.T يظهر الشبكية سليمة. ارجوا المساعد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة الحميدي مليكة
طب عيون
عليك باخد الأدوية ضد الحساسية مع لبس نضارات ضد ضوء واسعة شمس وبعدين راجعي دكتور العيون
د. رولا محمد الرفاعي
طب عيون
ممكن صداع نصفي..راجع طبيب اعصاب
الدكتورة الحميدي مليكة
طب عيون
سؤال متكرر 3 مرات ربنا يشافيكي
الدكتورة الحميدي مليكة
طب عيون
عليك بلبس نضارة ضد أشعة ضوء والشمس مع استعمال دواء بشكل مواضب
الدكتورة الحميدي مليكة
طب عيون
ضروري لبس نضارة ضد أشعة ضوء والشمس مع متابعة دواء واتمني شفاء يارب