انا بنسه بسرعه ولسه عامل عملية مياء بيضه فى عينى و التامين الصحى قالى

icon 4 نوفمبر 2015
انا بنسه بسرعه ولسه عامل عملية مياء بيضه فى عينى ودكتور التامين الصحى قالى غلط تعملها وسنك صغير بس انا عملتها فى عياده خاصه وكان عندى 13 سنه وقالى هتاسر عليك وهتخليك تنسه ....

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور قدري الحجاوي
طب عيون
قم بزيارة اخصائي الباطنية لعمل كشف عام و معرفة السبب . لا يسبب ازالة الماء الابيض اي مشاكل في الذاكرة .
الدكتور حسام سالم
طب عيون
مفيش علاقة بين النسيان و عملية المياة البيضاء